Nieuws

Vacature Psychiatrisch Verpleegkundige

Wij zijn op zoek naar een ervaren psychiatrisch verpleegkundige voor Heelzorg, Praktijk voor Psychotrauma, locatie Zwolle.

Heelzorg is een klein, gespecialiseerd, ambulant centrum voor de behandeling van volwassenen met (vroegkinderlijke) trauma gerelateerde stoornissen.

Wat ga je doen?
Als psychiatrisch verpleegkundige binnen Heelzorg werk je zelfstandig en in samenwerking met andere disciplines in een klein team.

Je zorgt binnen de ambulante setting voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de werkzaamheden. Je geeft zowel individuele behandeling als ook groepstherapie vanuit het verpleegkundig perspectief. Jouw uitdaging is tevens het creëren van groepsaanbod aansluitend bij de behoefte van onze cliënten.

Wie zoeken wij?
Houd jij van een nieuwe uitdaging om ons team verder vorm te geven? Kun je werken vanuit een wetenschappelijk, maar ook holistisch kader en kun je goed relativeren en reflecteren?

Gewenste kwaliteiten

·       Je beschikt over een diploma MBO-V of HBO-V en je hebt meerdere jaren ervaring binnen de GGZ.

·       Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met de doelgroep en je wilt je verder beroepsinhoudelijk specialiseren.

·       Je bent in staat zelfstandig individuele behandelingen vorm te geven (in samenwerking met een regiebehandelaar) van de aan jou toegewezen cliënten.

·       Je vindt het een uitdaging om met groepen te werken en groepsaanbod te (helpen) ontwikkelen.

·       Je bent bereid aan je eigen persoonlijke ontwikkeling te werken.

Wij bieden je:
Wij bieden je een fijne werkplek. In eerste instantie een klein tijdelijk dienstverband van 4 tot 8 uur met mogelijkheden tot uitbreiding in de toekomst en een uitstekend pakket conform de CAO-GGZ. Daarnaast bieden wij eigen aanvullende regelingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De functie is ingedeeld in FWG 50.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Antoinette Kobes, Verpleegkundig Specialist GGZ op telefoonnummer 06-24841748 of stuur een bericht naar info@heelzorg.nl.

Start 'Centrum voor Psychotrauma' Heelzorg te Zwolle

Vanaf juni 2019 opent Heelzorg, als 'Centrum voor Psychotrauma', haar deuren. Vanwege uitbreiding van ons multidisciplinaire team verhuizen we naar een nieuwe locatie in Zwolle. De locatie in Ermelo komt hiermee te vervallen.