De Collega’s

Ervaringen en belevingen van collega’s in woord en beeld.

Collega's aan het woord

“Ondanks dat ook hier dingen gedaan moeten worden is de sfeer ontspannen en rustig. Er is tijd voor overleg en om te reflecteren. De behandelduur staat niet onder druk, waardoor er ruimte is om de cliënten echt te kunnen bieden wat ze nodig hebben”.
“Het is fijn dat de lijnen kort zijn en je zo even bij elkaar binnenloopt”
“Bij Heelzorg werk je in een kleine organisatie met een heel betrokken en ervaren team. Betrokken bij de cliënten, maar ook bij elkaar. Heelzorg is een goed lopende organisatie, waar zaken goed geregeld zijn en op een vriendelijke, heldere manier leiding wordt gegeven. De cliënten die bij Heelzorg in behandeling zijn kampen weliswaar met ernstige problematiek, maar door de sfeer en het samen met een collega verantwoordelijk zijn voor de behandeling, ervaar ik het niet als zwaar”.
“Het mooie aan werken met mensen met vroegkinderlijke traumatisering is dat je aan de ene kant de enorme begaafdheid van de mensen helpt versterken om aan de andere kant de last van de ernstige beschadigingen te verminderen”.
“Werken met vroegkinderlijke traumatisering: Uitdagend, puzzelen wat past (geen standaard interventies), betekenisvol, bewustzijn én willen onderzoeken van overdracht/ tegenoverdracht, zelf goede resources hebben en onderhouden, collegiaal overleg is ‘noodzakelijk’ ”.
“Door het werken met een vaste co- behandelaar kunnen verschillende kanten van het functioneren van iemand in een behandeling tegelijkertijd aan bod komen, waardoor mensen minder snel ontregelen. Het voort kunnen bouwen op elkaars expertise maakt het behandelen ook dynamisch en leuk".
Vorige slide
Volgende slide

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie