Vacatures

Vacature Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut 

28-32 uur 


Heelzorg is een kleinschalig, gespecialiseerd, ambulant centrum voor de behandeling van volwassenen met (vroegkinderlijke) trauma-gerelateerde stoornissen. Specifiek zijn we gespecialiseerd in de behandeling van de dissociatieve stoornissen. Mensen die al in de kindertijd zijn getraumatiseerd ontwikkelen vaak een veelheid aan klachten en belemmeringen op verschillende gebieden. Daarom kiest Heelzorg voor een holistische benadering op maat, waarbij er aandacht is voor de psyche, het lichaam en de sociale context, maar ook voor het herstel van het dagelijks functioneren en zingeving.


Wat ga je doen?

Binnen Heelzorg werk je zelfstandig en/of in samenwerking met andere disciplines binnen een klein team. Bij de meeste (complexe) behandelingen werk je in een duo met een verpleegkundige of psychomotore therapeut. Naast het uitvoeren van behandelingen bestaan de werkzaamheden uit het laag frequent voeren van intakegesprekken (alleen van je eigen cliënten), specifiek diagnostisch onderzoek en second-opinions. Tevens neem je deel aan de patiëntenbesprekingen en de intervisie.  Voor de behandeling van de gevolgen van vroegkinderlijk trauma wordt gebruik gemaakt van integratieve psychotherapie, waarbij verschillende behandelvormen en interventies worden gecombineerd. Indien nodig word je intern opgeleid in de diagnostiek en behandeling van dissociatieve stoornissen. 


Wie zoeken wij?

Heb je ervaring óf affiniteit met onze doelgroep? Kun je werken vanuit een wetenschappelijk, maar ook holistisch kader en kun je goed relativeren en reflecteren? 

Gewenste kwaliteiten:

• Binnen je behandelaarschap staat het mens-zijn van de cliënt voorop. 

• Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met de doelgroep en je wilt je verder beroepsinhoudelijk specialiseren.

• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet deze ook in te zetten in het contact met ketenpartners.

• Je bent bereid aan je eigen persoonlijke ontwikkeling te werken.


Wij bieden je:

Wij bieden je een fijne werkplek, waarbij niet alleen het ‘mens-zijn’ van de cliënt, maar ook dat van onszelf centraal staat. Dit vertaalt zich onder andere in prettige werkomstandigheden en aanvullende activiteiten op het gebied van persoonlijk energiebeheer en -ontwikkeling. We bieden een tijdelijk dienstverband van 28-32 uur, met uitzicht op een vast dienstverband en uitstekende arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld conform CAO-GGZ.

 

Meer informatie:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nanouk Bakker of Nimet Elmaci, beiden Klinisch Psycholoog/psychotherapeut, door een mail te sturen naar info@heelzorg.nl.


 

 

 

Adresgegevens

Heelzorg
Tesselschadestraat 55A
8023 BJ Zwolle

AGB-code: 22221219

Contact