Vacatures


Vacature Verpleegkundig Specialist GGZ
24 uur

Wij zijn op zoek naar een leergierige Verpleegkundig Specialist GGZ voor Heelzorg, centrum voor psychotrauma, locatie Zwolle.
Heelzorg is een kleinschalig, gespecialiseerd, ambulant centrum voor de behandeling van volwassenen met (vroegkinderlijke) trauma-gerelateerde stoornissen. Specifiek zijn we gespecialiseerd in de behandeling van de dissociatieve stoornissen. Mensen die al in de kindertijd zijn getraumatiseerd ontwikkelen vaak een veelheid aan klachten en belemmeringen op verschillende gebieden. Daarom kiest Heelzorg voor een holistische benadering op maat, waarbij er aandacht is voor de psyche, het lichaam en de sociale context, maar ook voor het herstel van het dagelijks functioneren en zingeving.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Specialist GGZ binnen Heelzorg werk je zelfstandig en in samenwerking met andere disciplines in een gespecialiseerd team. Je geeft individuele psychologische behandeling en indiceert en verzorgt zelfstandig en in samenwerking met de psychiater de medicamenteuze behandeling binnen de instelling. Jouw uitdaging is om je tevens in te zetten voor het ontwikkelen van modulair behandelaanbod. 
Wie zoeken wij?
Iemand die kan en wil werken vanuit een wetenschappelijk, maar ook holistisch kader en goed kan relativeren en reflecteren.

Gewenste kwaliteiten:
je bent opgeleid tot Verpleegkundig Specialist GGZ,  je hebt meerdere jaren ervaring binnen de GGZ en hebt een geldig artikel 14 BIG-registratie.
je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep en je wilt je verder beroepsinhoudelijk specialiseren.
binnen je behandelaarschap staat het mens-zijn van de cliënt voorop. 
je bent in staat de regie te voeren over de individuele behandeling.
je vindt het een uitdaging om gespecialiseerde modules te ontwikkelen.
je bent bereid aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.

Wij bieden je:
Wij bieden je een fijne werkplek. In eerste instantie een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband voor 24 uur per week en een uitstekend pakket conform de CAO-GGZ. Daarnaast bieden wij eigen aanvullende regelingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingedeeld conform CAO GGZ. 
Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Antoinette Kobes, Verpleegkundig Specialist GGZ op telefoonnummer 06-24841748 of stuur een bericht naar info@heelzorg.nl. Kijk voor meer informatie over de instelling op www.heelzorg.nl.