Relevante links

AKWA Zorgstandaard Dissociatieve stoornissen: www.ggzstandaarden.nl/zorgstandaarden/dissociatieve-stoornissen/introductie.

AKWA Zorgstandaard Posttraumatische Stressstoornis: www.ggzstandaarden.nl/zorgstandaarden/psychotrauma-en-stressorgerelateerde-stoornissen/introductie.
Caleidoscoop is de landelijke vereniging voor mensen met een dissociatieve stoornis: www.caleidoscoop.nl.

DIS is me, een online project over de ervaringen van mensen met een dissociatieve identiteitsstoornis: www.dis-is-me.nl.

MIND wil psychische gezondheid bevorderen en alle mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. MIND is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie die zich sterk maakt voor een psychisch gezonder Nederland en een stem geeft aan alle mensen met (beginnende) psychische klachten en hun naasten: www.wijzijnmind.nl.

Kenniscentrum Transgenerationeel Georganiseerd Geweld (KTGG).  Het KTGG wil bijdragen aan het vergroten van erkenning van het onmenselijke lijden dat overlevers hebben doorleefd en het verbeteren van de steun die voor hen beschikbaar is: www.kenniscentrumtgg.nl.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over cliëntenorganisaties: www.regelhulp.nl/onderwerpen/patientenorganisaties.

Stichting Misbruikt! heeft de ambitie om de landelijk erkende organisatie te zijn waarin de belangen van slachtoffers van seksueel misbruik en van de directe betrokkenen worden behartigd , waar lotgenoten en lotgenoten-activiteiten worden ondersteunt en waar iedereen terecht kan voor informatie: www.misbruikt.nl.

Patiëntenfederatie Nederlandwww.zorgkaartnederland.nl/patientenorganisatie.

Schadefonds Geweldsmisdrijven is instelling waar slachtoffers van geweldsmisdrijven een financiële tegemoetkoming aanvragen: www.schadefonds.nl.

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie