Behandeling

Voor wie

Heelzorg biedt behandeling voor iedereen boven de 18 jaar, die in het dagelijks functioneren last ondervindt van de gevolgen van ernstige traumatisering in de vroege jeugd.

Lees verder »

Behandelvisie

Heelzorg kiest voor een holistische en multidisciplinaire benadering, waarbij er aandacht is voor de mens als geheel met zijn psyche, het brein en het lichaam, alsmede voor het dagelijks functioneren, relaties en zingeving.

Lees verder »

Diagnostiek

Het komt regelmatig voor dat er een uitgebreider diagnostisch onderzoek nodig is om de problematiek helder te krijgen, zodat er een gedegen behandeladvies kan worden gegeven.

Lees verder »

Supervisie

Heelzorg biedt individuele en groepssupervisie aan professionals die werken met vroegkinderlijk getraumatiseerde volwassenen binnen een GGZ context.

Lees verder »

Aanmelden

Een week na opening voor nieuwe aanmeldingen in oktober 2023, zijn we genoodzaakt voorlopig weer te sluiten. Vanwege de lange wachtduur kunnen we momenteel helaas geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen. Je kunt ook de website van Vektis checken voor de meest actuele informatie.

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie